Finansiering af bil

Forside

Finansiering af bil

Er du på udkig efter en bil, og kan du se fordelen i at kunne fordele omkostningerne over længere tid, blot ved at betale en smule ekstra samlet set? Så læs mere nedenfor om dine muligheder for finansiering.

 

Ny eller næsten ny bil

Har du et godt øje til en bil – ny eller brugt – kan du hos Motorcompagniet Odder få den fordelagtigt finansieret med Drive7, via vores samarbejde med Nordea Finans. Det giver dig en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil din bils 7. år., eller indtil bilen er oppe på 150.000 kilometer – alt efter hvad der først bliver aktuelt. Drive7 indtræder, når din bils fabriksgaranti og/eller forhandlergaranti udløber. Når du hos Nordea Finans indgår en aftale om at låne penge til din bil, er Drive7 en del af aftalen.

Du kan læse meget mere om Drive7 her. 

 

Til dig der kan lide lave startomkostninger og små renter

Når du hos Motorcompagniet Odder vælger ovennævnte løsning, får du en nem og overskuelig bilfinansiering på konkurrencedygtige vilkår. Dine startomkostninger er lave, og du får en lav årlig rente, uanset om du vælger fast eller variabel rente.

 

Foretrækker du fast eller variabel rente?

Hvis du foretrækker den mest budgetmæssigt sikre løsning, er fast rente formentlig valget for dig. Med en fast rente er du sikker på, at du skal betale den samme ydelse i hele kontraktperioden.

Variabel rente kan til gengæld være noget for dig, som foretrækker at ’tage chancen’, idet variabel rente giver dig en mindre grad af sikkerhed for rentens niveau, end ved fast rente – men til gengæld, i de fleste tilfælde, en lidt lavere ydelse.

I begge tilfælde er du i gode hænder.

Den variable rente ændrer vi efter renten på rentemarkedet; Cibor, hvilket er den rente bankerne betaler, når de låner på det globale pengemarked. Dens udvikling kan følges i finansdelen af en avis og på National bankens hjemmeside.

Vi giver gerne et tilbud på din ydelse – det koster dig ikke noget. Tilbuddet er baseret på dit valg af bil og ekstraudstyr.

 

Kan du få denne fordelagtige finansiering?

Hvis du ønsker finansiering via Nordea Finans samt Drive7, ansøger du igennem Motorcompagniet Odder.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, kan du blot kontakte os, allerede i dag.

 

Mangler du råd fra en engageret bilforhandler?

Vi er altid behjælpelige med lige de spørgsmål, du står med. Kontakt os i dag på telefonnummer 86 54 12 44 eller send os en mail på info@motorcompagniet.dk. Vi servicerer kunder i Aarhus og omegn som Horsens, Viby, Skanderborg og Odder, men også resten af Danmark.