Forsikring

Finansiering

Opel Forsikring

Når du kører Opel, skal du naturligvis have en Opel Forsikring.

Med Opel Forsikring er du sikker på, at din Opel bliver repareret på et autoriseret Opel værksted. Hvis du skulle komme ud for et uheld, er det autoriserede Opel værksted altid bedst til at tage sig af din bil og dine behov. Med Opel Forsikring bliver din bil repareret på et Opel værksted, hvilket sikrer, at du får alle fordelene, som behandling af eventuelle klager, services uden ekstra omkostninger, reparationer i høj kvalitet og et minimum af besvær.

En Opel Forsikring er skræddersyet specielt til din Opel, og vi lægger vægt på tryghed, dækning og en konkurrencedygtig pris.

Du kan købe din Opel forsikring både hvis du allerede har en Opel – eller du er ved at købe en ny Opel. Opel Forsikring tilbydes i samarbejde med Nordens største forsikringsselskab If.

 

Er du ved at købe en Opel, så få en forelagtig introforsikring.

Når du køber din bil hos en autoriseret Opel forhandler, kan du med det samme få din Opel Forsikring til en meget fordelagtig introduktionspris. Introforsikringen kan købes, når du køber en ny eller brugt Opel hos din Opel forhandler – så længe den ikke er ældre en 5 år.

 

Dine fordele:

 

Læs mere om introforsikringen