Firmabil

Forside

Attraktive firmabiler fra Opel


Søger du efter din næste firmabil? Hos Opel finder du firmabiler i både store og små størrelser. Fælles for dem er deres attraktive beskatningspriser, og du behøver aldrig gå på kompromis med udstyr eller kørekomfort.

Uanset om du lægger mest vægt på stor motorkraft, udstyr, komfort, god økonomi (i form af lav ’Total cost of ownership’ eller beskatning) eller på miljø tilbyder Opel et stærkt udvalg af firmabiler, med mange valgmuligheder, når det kommer til eksempelvis:

- det elegante eller det praktiske
- antallet af sæder (op til syv passagerer)
- beskatningsværdier
- totalomkostninger
- antal hestekræfter
- automatgear eller manuel gear

Med Opel er der sandsynligvis en firmabil, der dækker dine behov. Du behøver ikke gå på kompromis, og kan eksempelvis sagtens forvente dig en Opel som balancerer perfekt mellem at være en praktisk firmabil og stadigvæk være elegant og stilet, hvis det er det, du ønsker.

 

Vores modeller

Hos Motorcompagniet Odder tilbyder vi som firmabiler:

- Grandland X
- Crossland X
- Opel Insignia
- Opel Astra

- Opel Zafira
- Opel MOKKA X
- Opel Corsa

Du kan læse mere om hver model ved at klikke på en af modellerne herunder.

 

Køb eller leasing af firmabil?

Er du ikke helt sikker på, om det optimale for dig er at købe eller lease en Opel firmabil? Her på hjemmesiden kan du også læse om mulighederne for erhvervsleasing af en Opel. Endvidere er du altid velkommen til at kigge forbi på Rude Havvej og få en snak om fordele og ulemper ved henholdsvis køb og leasing. Vi har mange års erfaring med at rådgive erhvervskunder i netop sådanne spørgsmål.

Når du skal finde din nye firmabil, er vi det oplagte valg – især hvis du holder til i nærheden af Odder, Skanderborg, Aarhus, Viby eller Horsens, hvor vi også allerede har mange glade kunder.