Om os

Kontakt

Lidt om Motorcompagniet

Én af Danmarks første OPEL forhandlere … still going strong!

Besøg Motorcompagniet i Odder… og træd ind i et bilhus med stolte traditioner for god kundeservice og en særlig passion for klassiske, tyske Opel.

Som én af de første danske forhandlere har vi hos Motorcompagniet en fantastisk kombination af historik, specialviden og fokus på de aktuelle nyheder, der rammer markedet.

Motorcompagniet blev grundlagt i 1946 og startede som autoriseret General Motors forhandler. Pladsen foran det gamle bilhus har gennem årtier været fyldt med eksklusive, klassiske brands som Chevrolet, Buick, Oldsmobile, Cadillac, Vauxhall, Bedford og ikke mindst Opel… og gennem generationer tegnede familien Wallbridge virksomhedens udvikling mod et moderne og effektivt bilhus.

Vores kærlighed til Opel ruster aldrig… Opel er stadig helt i centrum - og i dag inviterer vi indenfor på Rude Havvej i en salgsafdeling, hvor vi præsenterer Opels nylanceringer i inspirerende rammer - og på et kompetent og velfungerende værksted, som klarer både service, reparationer og pladearbejde.

Vi er opdateret på de aktuelle trends - og som et stærkt og kompetent team af ”opelister” giver vi dig en god, fleksibel rådgivning med udgangspunkt i din økonomi og dine kørselsbehov.

Motorcompagniet får dig godt og sikkert ud og køre – uanset om din bil er helt ny eller en ældre model!