Erhvervsleasing

Leasing

Erhvervsleasing

Sammen med Opel Finans giver vi jer de bedst tænkelige betingelser for leasing af dit erhvervskøretøj. Det er Opel Finans, der tager risikoen – ikke dig og virksomheden. Derudover giver det jer likviditetsmæssige fordele, samt fordele i relation til fradrag.

Du kan læse mere om dine erhvervsleasing muligheder lige her. Operationel eller finansiel leasing?

Er fuld budgetsikkerhed det rigtige for dig? Hvis du vælger operationel leasing, kommer du til at kende alle dine udgifter på forhånd. En anden mulighed er finansiel leasing, som kan beskrives som et godt alternativ til traditionel lånefinansiering.

Fordele ved operationel leasing

  • Undgå risiko på bilens restværdi
  • Undgå uforudsete udgifter – alt står klart og tydelig i leasingaftalen.
  • Fordelagtige tilvalg i form af: dækaftale, forsikring, vejhjælp og brændstofkort
  • Undgå at binde kapital i aktiver


Er operationel leasing det rette for dig?

Du kan helt undgå at løbe en risiko for selv at miste penge på bilens værditab, hvis du vælger operationel leasing. Med dette valg overlader du alle opgaver til os, og du slipper helt for at bekymre dig om serviceomkostninger på bilen. Faktisk er det kun den månedlige ydelse, du behøver at tænke på. Du har brugsretten til bilen. Typisk har du også en serviceaftale og en vedligeholdelsesaftale. I øvrigt kan du vælge blandt et udvalg af andre services, som kan tillægges din månedlige ydelse.

Ønsker du en 100 % risikofri løsning, er disse fordele sandsynligvis værdifulde for dig. Hos Opel Finans finder du muligheden for en operationel aftale på både varevogne og personvogne – og i aftalen er inkluderet de udstyrsoptioner og eventuelle opbygninger, du måtte ønske.

 

Er finansiel leasing løsningen til dig?

Med valget af finansiel leasing får du noget, du kan se som et alternativ til lånefinansiering. Her vil du ikke komme til at binde aktiver, men bevare fuld brugsret. Den restværdi der er på bilen ved udløb af din aftale, står du selv for. Det betyder også, at det er dig selv der skal sælge bilen og dække et eventuelt tab – på samme måde har du også muligheden for at score en gevinst. Når restværdien skal fastsættes, står Opel naturligvis klar til at hjælpe. Således er du sikret bedst muligt mod tab.

 

Fordele ved finansiel leasing

En af de vigtigste styrker at kende til ved finansiel leasing, hvis man sammenligner med almindelig lånefinansiering eller en kassekredit er, at dine etableringsomkostninger begrænses, at du undgår at binde kapital, og at du bevarer fuld brugsret. Der vil også være tale om en løbende skattemæssig driftsudgift frem for en anlægsinvestering af større karakter. Med finansiel leasing har du en løsning, der er tilpasset levetid og din indtjening. Både på personvogne og varevogne kan du Hos Opel Finans få en finansiel, som er inklusiv de udstyrsoptioner og eventuelle opbygninger, du har ønske om. Du skal være opmærksom på, at modsat operationel leasing, skal finansiel leasing aktiveres i regnskabet. 

 

Betal brændstoffet og leasingydelsen med én faktura

Tegner du en leasingaftale hos Opel Finans, har du muligheden for at tilvælge brændstofkort. På den måde ved du, at du altid tanker brændstof med rabat, og du får altså begge beløb på en regning. Du kan vælge op til to brændstofkort pr. aftale. Dit valg vil være mellem Shell, Q8, Uno-X og Statoil.Tænker du, at leasing er noget for dit erhverv?

Er du interesseret i at høre mere om erhvervsleasing, kan du kontakte os i dag på telefonnummer 86 54 12 44, eller du kan sende os en mail på info@motorcompagniet.dk. Vi holder til i Odder og har mange tilfredse kunder i Aarhus og omegn som Horsens, Viby, Skanderborg, men også mange andre steder i Danmark.