Privatleasing

Leasing

Privatleasing

Hos Motorcompagniet Odder har vi et stort udvalg af modeller til privatleasing med lav udbetaling og en lav månedlig ydelse.

Hvis du foretrækker at være helt fri for at tænke på reparationer og ubelejlige økonomiske forskrækkelser, er privatleasing en god løsning.

Det er dig, der bruger bilen, og det er dig der har råderetten over den – bare uden at eje den.

 

Er leasing løsningen for dig?

Hvis du ønsker et bilbudget, som er overkommeligt, og du ikke vil bekymre dig om hvorvidt din bil taber værdi, så er leasing noget for dig. Med leasing undgår du også at få dig en økonomisk forskrækkelse i form af reparationsomkostninger og serviceaftale.

Leasing er naturligvis ikke den idéelle løsning for alle. Hvis du for eksempel ikke kender dit årlige kørselsbehov eller hvis du kører mange kilometer på en typisk dag, er det måske ikke det rette for dig. Også hvis du gerne vil købe bilen, når leasingperioden er ovre, er det ikke sikkert at leasing er den løsning, du vil få mest værdi ud af. 

 

Altid god service

Hvis du ikke er sikker på, om leasing er det rigtige for dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os – vi har mange års erfaring i at rådgive kunder om netop dette spørgsmål og hjælper også gerne dig. Vi tilbyder desuden salg af nye biler samt brugte biler.

Vi samarbejder med Nordania Finans om at give dig de bedst mulige betingelser for leasing af din bil. Du får sikkerhed i dit budget, en fabriksny bil oftere, samt bedre køreoplevelser. 

Vil du høre mere om dine muligheder for privatleasing? Så kontakt os i dag på telefonnummer 86 54 12 44. Du kan også sende os en mail til os på info@motorcompagniet.dk. Vi har mange tilfredse kunder i Odder, Aarhus og omegn som Horsens, Viby og Skanderborg, men også i resten af Danmark.