Serviceleasing

Leasing

Vivaro Serviceleasing - 1.595 kr. pr. md.*

Vivaro Serviceleasing fra kun 1.595 kr. pr. md.* inkl. fri service og vedligeholdelse, og så får du tilmed motor/kabinevarmer med timer, passagerairbag samt gardinairbag med uden merpris. Med serviceleasing på den nye Opel Vivaro er der større fleksibilitet, der gør det endnu nemmere at skræddersy din nye Vivaro lige efter dit behov. Tilvælg f.eks. større motor, længere kassestørrelse eller måske det overdådige Sportive udstyrsniveau!

De danske motorjournalister har kåret Opel Vivaro til Årets Varebil i Danmark 2015. Vivaro vandt foran 13 af de nyeste varebiler på markedet med Mercedes Vito og Iveco Daily som de nærmeste konkurrenter. Journalisterne fremhævede motorerne og pladsforholdene som særlige kvaliteter ved Opel Vivaro. Det er ikke første gang Opel Vivaro er blevet kåret til årets varebil, hvilket den også blev i 2002.

 

Fuld service og fleksibilitet!

Det får du:

  • Ny Vivaro 1.6 CDTI 115 hk ecoFLEX L1H1 260 NM
  • 6-trins manuel gearkasse
  • 15,4 km/l
  • Fuld service- og vedligeholdelseskontrakt
  • Opel Assistance i hele leasingperioden

Vivaro 2015 er en komplet ny varebil fra Opel. Skabt og udviklet med den seneste teknologi og med et design, der understreger både dynamik og rummelighed. Med tysk grundighed er hver eneste skrue og delkomponent vendt og drejet for at gøre bilen til både kasse- og klassemester. Større, stærkere og alligevel mere økonomisk end sin forgænger - eller som vi siger: Tysk kvalitet - én tand bedre!

Opel Vivaro - Bygget til at arbejde!

Velkommen ind til Opel!

 

5 serviceløfter der holder dig igang

  1. Ingen tidsbestilling - du får diagnosen straks.
  2. Kort ventetid - vi udfører reparationen, mens du venter. Garanti for udskiftning af sliddele samme dag.
  3. Direkte reparatørkontakt - kontakt vores CV Hotline for råd og vejledning.
  4. Alternativ transport ved driftsstop, hvor reparationen varer mere end 3 timer.
  5. Opel Assistance med vejhjælp.

*Tilbuddet gælder for Vivaro L1H1 Edition 115 hk ecoflex og dækker service i 36 måneder og max. 15.000 km pr. år. Ekstraordinær leasingydelse: 35.000 kr. inkl. finansieringsomkostninger. Tilbuddet gælder kun via Opel Finans og er baseret på variabel rente. Forudsætter positiv kreditgodkendelse. Alle priser er ekskl. moms. Brændstofforbrug v. bl. kørsel: 15,4-16,9 km/l, CO2-udslip: 170-155 g/km. Energiklasse: C og D. Er dit kørselsbehov anderledes skal du kontakte din lokale Opel forhandler for at få et skarpt tilbud. Serviceaftalen dækker service og reparationer som følge af slid, men ikke dæk og brændstof. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Bilen er vist med ekstraudstyr.Tilbuddet er gældende frem til 31.12.2015. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og renteændringer. 04.2015.

Hvornår har du sidst fået renset luften?

Aircon-eftersyn - Priser fra 995,-