Serviceleasing

Leasing

Serviceleasing

Mangler du en rummelig firmabil med en fleksibel betalingsmetode? Så kan serviceleasing være løsningen. Hos Motorcompagniet Odder kan du lease din næste firmabil hos os. Fordelen ved leasing er, at der er en lav leasing-rate i forhold til det, at skulle erhverve sig en splinterny bil. Igennem vores samarbejde med Opel Finans kan vi give dig god aftale.

 

Frihed til at køre. Frihed til at bestemme

Med en leaset bil har du fuld kontrol over bilen – kør hvorhen og når du vil. Derudover slipper du for udgifterne til vedligeholdelse og reparation af bilen, da dette er inkluderet i prisen. Ved kun at skulle betale en månedlig udgift er det nemt at få transportudgifterne til at indgå i firmaregnskabet.

 

Når du gerne vil have et overblik

Serviceleasing er den rette løsning for dig, som ønsker at kunne regne med faste udgifter til transporten. Her er serviceleasing en bekvemmelig ting, da du kan forholde dig til faste beløb og undgå uforudsete værkstedsregninger. Derudover giver serviceleasing dig et godt overblik, da det er nemt at indregne i budgettet, når du kender til dine transportvaner.

 

Bil efter behov

Hos Motorcompagniet Odder har vi flere modeller, som du kan vælge imellem til serviceleasing. Vi kan tilbyde 3 solide arbejdsbiler:

  • Opel Vivaro
  • Opel Combo
  • Opel Movano

Hermed har du et godt udvalg af leasingbiler, hvad enten du har brug for plads til at laste små eller store produkter eller gods.

 

Ring til os i dag

Vi kan kontaktes på tlf. 86 54 12 44, hvis du gerne vil høre mere om dine fordele, besparelser og generelle muligheder for serviceleasing. Vi er beliggende i Odder men leaser også biler til private og virksomheder i blandt andet Skanderborg, Aarhus, Viby og Horsens.