Service af bil

Værksted

Bilservice i topklasse

Hos Motorcompagniet Odder laver vi bilservice på alle bilmærker, og har mange års erfaring inden for disciplinen. Vi giver en fordelagtig rabat på 20 % på din serviceaftale, hvis du bestiller direkte hos Motorcompagniet Odder. Omtrent 8 ud af 10 af de biler, vi sælger, er med denne type aftale.

Når du køber din nye Opel hos os, har du en unik mulighed for at tegne en Opel Serviceaftale og reparationsaftale. Med aftalen betaler du en fast månedlig ydelse, der er fastsat ud fra din bilmodel og dit kørselsbehov. Sådan slipper du for uventede overraskelser i form af værkstedsregninger. Det er dig, der vælger, hvor mange år aftalen skal gælde – op til 5 år.

Ved serviceaftalens udløb, har din bil en høj gensalgsværdi, idet den er opdateret med den nyeste software, samt serviceret efter alle fabrikkens forskrifter på et autoriseret Opel værksted.

Derudover får du udvidet Opel Assistance et år af gangen. Det sker hver gang din bil får foretaget sit anbefalede serviceeftersyn på vores autoværksted.



6 gode grunde til at vælge en Opel serviceaftale og reparationsaftale:

1. Lav, fast månedlig ydelse i hele aftaleperioden.

2. Styrket mulighed for dækning af udgifter efter garantiens udløb og forlængelse af Opel Assistance, da alle eftersyn er lavet efter fabrikkens forskrifter.

3. Stort set alt er inkluderet i ydelsen, foruden service også nødvendige reparationer eller andre meromkostninger, der måtte påløbe. Kun udefra kommende ting samt slitage er ikke inkluderet.

4. Ingen risiko for misforståelser omkring pris. Du skal blot aflevere bilen og hente den igen på aftalt tidspunkt.

5. Bil med høj gensalgsværdi, serviceret efter fabrikkens forskrifter og opdateret med seneste software.

6. En serviceaftale kan skræddersyes til dine ønsker og behov: lånebil, opbevaring og skift af sommer/vinterhjul mv.

 

Kundernes oplevelse:

Flere af vores kunder har fortalt, at de valgte en Opel serviceaftale og reparationsaftale for at opnå tryghed og gøre det så nemt som muligt for dem selv, og fordi det inkluderer Opel Assistance, så de kan få hjælp, hvis de er ude at køre og bilen pludselig ikke fungerer.

 

Bilservice i nærheden af Odder

Hvis du bor i nærheden af eksempelvis Odder, Skanderborg, Aarhus, Viby eller Horsens, har du ikke mange kilometer til vores bilservice. Uanset hvor du bor, kan du føle dig sikker på, at vi giver dig og din bil en professionel behandling.

Læs også omkring vores skadecenter.