Skadecenter

Værksted

Du har adgang til vores skadecenter

I vores skadecenter sikrer vores professionalisme, at din Opel bliver som ny efter et uheld. Motorcompagniet Odder tager hånd om alt fra mindre ridser til større forsikringssager.

 

Skadesarbejde og lakering

For at få din bil tilbage til sin gode tilstand anvender vi den nyeste reparationsteknologi og Opel originaldele. Det mener vi, er den bedste måde at sikre din bil en lang levetid.

Anvendelsen af originaldele, som bliver monteret af vores faguddannede mekanikere, gør, at du kan være sikker på at din bils garanti bevares. Samtidig er du sikker på, at kvaliteten af arbejdet er helt i top.

På den måde kan du have ro i sindet og vide dig sikker på, at du får en reparation i topklasse.

 

Fornuftige priser – få et gratis prisoverslag

Som autoriseret Opel værksted kan du regne med topkvalitet fra os – men du kan også roligt forvente konkurrencedygtige priser på reparation og service.

Vi giver gerne et prisoverslag på eksempelvis:

- Udretning af buler og ridser
- Reparation af forrude/udskiftning
- Beskyttelse mod korrosion

- Udbedring af forsikringsskader
- Kosmetiske reparationer

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Husk at du har mulighed for at booke en værkstedstid online.

Motorcompagniet Odders skadecenter står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det – ved store som små skader. Vi holder til i Odder, så vi er især et bekvemt valg, hvis du bor i nærheden af byer som Skanderborg, Aarhus, Viby og Horsens – men vi hjælper dig naturligvis gerne, uanset hvor du bor.