Vores historie

Om Motorcompagniet Odder A/S

En af Danmarks første Opel forhandlere – still going strong – NU OGSÅ CITROËN FORHANDLER !

Motorcompagniet Odder A/S har stolte traditioner for tyske Opel, men nu snakker vi også fransk, da vi siden februar 2019 også er Citroën forhandler.

Motorcompagniet ejes i dag af salgschef John Wallbridge, Lagerchef Lasse Jensen og Peter Amstrup. John og Lasse er velkendt i Odder. Peter Amstrup ejer også Motor-Depotet A/S i Viby. Som kunde er du velkommen til at se på biler både i Odder og Viby og benytte begge værksteder f.eks. med serviceaftaler. Det lokale og personlige ejerskab gennem John Wallbridge og Lasse
Jensen garanterer dig, at vi altid vil gøre vores yderste for at du som kunde får en god oplevelse.

Mange kunder i både Århus og Odder kender Motor-depotet A/S. De værdier vi lægger vægt på viderefører vi i Odder: Kvalitet i arbejdet, høj kundeservice, dygtige teknikere på værkstedet og fokus på godt arbejdsmiljø og teamfølelsen blandt medarbejderne.

Motorcompagniet Odder A/S blev grundlagt i 1946 og startede som General Motors forhandler. Fra starten var det eksklusive klassiske mærker som Chevrolet, Buick og Cadillac. Senere hen kom tyske Opel til og det har været hovedmærket i mange år. Siden februar 2019 kom det spændende Citroën mærke til, og vi er stolte af at sige: Det elegante franske Citroën står godt til det solide tyske Opel.

 

VELKOMMEN HOS

MOTORCOMPGNIET ODDER A/S