Nye biler

Forside

Find din næste nye bil

Hos os finder du nye biler til både privat og erhverv. Vi har salg af nye biler i form af et stort udvalg af nye personbiler og varebiler fra Opel. Du finder udvalget nedenfor.

Vi er altid med på de nyeste trends, når det kommer til Opel – det gælder både for vores viden og vores sortiment. Har du spørgsmål til en af modellerne nedenfor, er du altid velkommen til at kontakte John på telefon 30 65 58 06, eller Michael på 30 65 58 07. Kigger du forbi bilhuset, står vi klar til al besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

 

Byg din helt egen drømme Opel

Vi tilbyder, at du kan bygge din helt egne unikke Opel model, så du har en bil, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Du har mulighed for at prøvekøre alle vores biler, så du ved, hvad du har at gøre med. Kig ind i butikken og prøv at køre en eller flere af vores biler, eller bestil en prøvekørsel online ved at klikke på en bil, du er interesseret i.

 

Et stort udvalg af tilbehør – lige hvad bilens hjerte begærer

Klik på en af vores biler ovenfor, så får du vist, hvilket tilbehør du har mulighed for at købe. Eksempelvis kan vi være dig behjælpelige med iOS CarPlay fra Apple, som er en smart og mere sikker måde at bruge din iPhone i din bil. Det er både smart, når det kommer til dine opkald, navigation, tekstbeskeder og musik.

Du finder hos Motorcompagniet Odder originale Opel reservedele i højeste kvalitet samt fælge og dæk, sæsonmæssige produkter, OPC Line styling tilbehør og navigationssystemer.

Ved at klikke på en af vores biler finder du også vores online tilbehørskatalog.

Du er altid velkommen til at komme og besøge os i Odder – og vi, Michael og John, vil gøre vores ypperste for at give dig den vejledning, der skal til for, at du finder den bil, der er helt rigtig til dig.

Når du søger en bilforhandler og et autoværksted kan du trygt ringe til os eller kigge forbi. Vi holder til i Odder, så hvis du bor i nærheden af Skanderborg, Aarhus, Viby og Horsens, er vi kun et par stenkast væk.

Se også vores brugte biler.