Værksted

Forside

Et værksted med over 70 års erfaring

I vores værkssted hos Motorcompagniet Odder A/S servicerer og reparerer vi både Opel og alle andre bilmærker. Vi har over 70 års erfaring på området, så i os får du en partner, du ved kan levere den højeste kvalitet. En bil har en speciel betydning og formål for ejeren, derfor behandler og reparerer vi alle biler med omhu og fuld professionalitet.

Vi er autoriseret DIESEL/HYBRID CENTER, hvilket kort fortalt betyder, at du kan være sikker på, at vi ved, hvad vi laver.

Vi er derudover autoriseret rudecenter og en del af RudeCenter, som er Danmarks landsdækkende net af centre, der er specialiserede i rudeservice. Det er din sikkerhed for det gode håndværk og et højt teknisk niveau.

 

Værkstedskonto – betal regningen i mindre bidder

Som stolt samarbejdspartner med Nordea udbyder vi en værkstedskonto, hvor du får ’3x0’ – 0 udbetaling, 0 rente og 0 gebyr* på dine værkstedsregninger. For eksempel betaler du en regning på 10.000 kr. i form af 500 kr. fordelt over 20 måneder. Det, du betaler, er således det samme beløb, bare fordelt i bidder.

*Dette kan du læse mere om hos Nordea Finans her

Ønsker du at ansøge om den fordelagtige værkstedskonto, skal du blot kontakte Motorcompagniet Odder i dag på telefon 86 54 12 44, eller blot kigge ned på værkstedet.


Services på autoværkstedet

På autoværkstedet udfører vi alle former for reparation og services med moderne værkstedsudstyr. Blandt andet udfører vi tjek og eftersyn, som holder din bil kørende – blandt andet sæsonmæssige og planlagte eftersyn.

Fordelen ved at vælge et autoriseret autoværksted er ret enkel: du er sikker på, at kvaliteten af arbejdet er i orden! Skulle det komme til en garantireklamation, står du alene med bevisbyrden. Har du en Opel, betyder det, at du skal være ekstra opmærksom, hvis du selv vælger at lave service uden om et autoriseret Opel værksted. Er et eftersyn foretaget uden om Opels anvisninger, eller får du en mangelfuld reparation, ligger bevisbyrden hos dig, skulle det komme til en garantireklamation.


Serviceaftale og reparationsaftale på din Opel

Ved køb af din Opel hos os, kan du vælge at tegne en Opel serviceaftale og reparationsaftale. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser. Du betaler blot en fast månedlig ydelse, skræddersyet til dit kørselsbehov og din bilmodel. Dette sikrer også, at du har en bil med en høj gensalgsværdi, når du en dag ønsker at sælge din Opel. Læs mere om bilservice.


Ring ind – eller book værkstedstid online

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe ind og booke en tid. Har du spørgsmål besvarer vi også gerne dem.

Hvis du foretrækker det, kan du også booke en tid hos vores værksted her på hjemmesiden. Husk, at du som kunde hos os – et erfarent, autoriseret Opel værksted – kan regne med, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Dette gælder selvfølgelig også, hvis din bil ikke er en Opel!

Vi holder til i Odder, så hvis du bor i nærheden af Skanderborg, Aarhus, Viby eller Horsens, er vi lige i nærheden. Du er altid velkommen til at ringe til Brian 30655812 og Lasse på tlf.nr. 30 65 58 08 og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe i netop din situation.

Læs også omkring vores skadecenter.